Säkra system - Finns de?Jag tycker det är rätt spännande att spela, men stora problemet är att jag är totalt okunnig om sport mm. Därför har det genom åren blivit huvudsakligen turspel som Keno, Lotto eller Casinospel. Jag spelar för väldigt små summor, och då blir det ju inte heller några stora vinster. 

Så för några år sedan föddes tanken om att många små täta vinster ganska fort blir en förmögenhet. Tänk att kanske satsa 100:- en dag och få den hundringen att bli 110:-, för att dagen efter växa ytterligare till kanske 120:- osv. Jag vet inte om jag behöver berätta att på ett år blir det rena fantasisummor.

Därför började jag leta efter olika system på nätet, och ofta går de rätt bra i början. Och går det bra i början, så ökar man insatserna och vinner mer, och så fortsätter det tills man står där med byxorna vid knäna och skäms. 

Mest känt är nog det så kallade Martingale-systemet. Du satsar på t ex rött eller svart på Roulette. Vinner du, så tackar du och satsar igen. Förlorar du, dubblar du insatsen inför nästa runda, förlorar du igen bara dubblar du igen. När du väl vinner så blir det en extra grundinsats över, alltså "omöjligt" att förlora...
På pappret!
Detta funkar ett tag, och det är lätt att bli övermodig. Efter hand ökar du insatsen något för även om du satsar först 100, sedan 200, sedan 400, sedan 800, så när du vinner så får du ju 1600, alltså 100 i plus. För er som är matematiker eller har testat så inser ni bristen i detta. Jo, det kan faktiskt bli rött både 8, 10 eller t o m 15 gånger i rad, för sannolikheten är alltid 1/2 (eller egentligen 18/37 eftersom det finns en grön också). Och vad händer då?

Jo, du måste ha fantasisummor för att vinna. Om du inlett med 100 i insats och det blir rött i 8 rundor (och du har kört svart), måste du ha 25600 att satsa inför nionde rundan. Vinner du så blir vinsten 51200, alltså 100 i vinst på riskerade  dryga 50000. Och vem säger att det inte blir rött några rundor till?

Så lyd ett gott råd, kör inte detta med pengar du inte vill förlora.

Men finns det system som fungerar? Ja, faktiskt har jag hittat och själv skapat några som funkat hyggligt, men det kräver tid och uthållighet, något som inte är någon av mina största tillgångar. Jag kommer att berätta mer om detta i kommande inlägg, men idag nöjer jag mig med varningen för Martingale.

Skapa en bra dag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Besvara betalda undersökningar som extrajobb

Marketplace, äntligen en Blocket-dödare

Välkommen till djungeln