Krösamajas pojk

Dagens lilla betraktelse blir att det är fredag idag, och det är ju verkligen inte fel. Tja, såvida man inte är skiftesarbetare, arbetar inom vården, polisen, räddningstjänsten, kör buss eller tåg......ju mer jag tänker på det, ju märkligare blir det att vi fortsätter tjata om fredag, fredag, fredag. I tidningar, på Facebook, på radion, överallt tjatas det om härliga fredag.


Visst är det skönt att det är fredag för oss som har ett "vanligt" arbete, måndag till fredag, men jag skulle vilja att vi gemensamt skänker en tanke till alla de som faktiskt ska arbeta i kväll och i helgen, bland annat med att upprätthålla viktiga samhällsfunktioner som vård, transport och säkerhet.


Ni är alla guld värda!För övrigt tycker jag vi ska uppskatta veckans alla dagar. Att vi vaknar upp och har en hel orörd dag framför oss, att vi fick finnas till en dag till. Genom att hata måndagar och bara längta till fredagen blir det nästan som vi längtar livet av oss. Ta vara på alla dagar, ta vara på livet och varandra!Skapa en bra dag!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Besvara betalda undersökningar som extrajobb

Säljande