GoodOnes - Tinders utmanare

Jag älskar utmanare!

Jag tycker det är väldigt uppfriskande när folk vågar lägga ner arbete på att utveckla en app, hemsida, produkt eller vad det än må vara, men som utmanar en redan etablerad produkt. Visst kan det väl vara korkat att utveckla ytterligare en produkt som är väldigt lik en annan, om det redan finns 10 likvärdiga. Nej, det jag talar om är när man utvecklar något som utmanar en produkt eller tjänst i monopolliknande ställning.Idag blev det så att jag upptäckte GoodOnes app. I grund och botten samma som Tinder, och det är väl inga revolutionerande skillnader, men det faktum att de verkligen vill och vågar satsa på att utveckla något som utmanar, tilltalar mig. Dessutom har killarna bakom appen tänkt ett steg till.


Alla profiler verifieras med hjälp av Mobilt Bank-Id, alltså vet man att personen bakom profilen finns på riktigt. Detta minskar drastiskt strömmen av oönskade meddelande, och man kunde snabbt konstatera att användarna av GoodOnes tänker sig för på ett annat sätt. På de flesta dejtingsidor och appar saknas idag id-kontrollen, och blir du utkastad för "osportsligt uppträdande" är det ju bara att skapa en ny profil.


Därför känns denna app seriös på ett sätt som gör att den i längden kan bli en allvarlig utmanare till Tinder. huvudsaken är bara att singlar verkligen får upp ögonen för detta sätt att träffas. Just nu är antalet profiler aningen begränsat, men om vi hjälps åt att tipsa vänner och bekanta som är singel, om detta ypperliga sätt att träffas, så kanske vi får lära oss ytterligare ett sätt att träffas.Skapa en bra dag!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Besvara betalda undersökningar som extrajobb

Krösamajas pojk

Tio maraton på ett år